16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

VIDEO – Ioan Turc: Și transportul gratuit al elevilor va fi făcut cu mașini electrice

Primarul Ioan Turc a anunțat intenția de a schimba autovehiculele folosite pentru transportul elevilor. Astfel, copiii „de școală” din Bistrița ar putea circula cu autovehicule electrice.

Primul autobuz electric 100% românesc a ajuns în teste și la Bistrița. Cu această ocazie, primarul Ioan Turc a explicat că la Bistrița vom avea transport eco pe mai multe culoare de mobilitate.

Este imperios necesar să diminuăm emisia de gaze poluante, iar autobuzele electrice sunt o soluție pentru mediu mai curat!”, a declarat primarul Bistriței.

Inițial vor fi 10 autobuze electrice, a căror licitație deja a fost făcută. Dar vor mai urma și alte câteva zeci.

Ioan Turc a explicat că ia în considerare inclusiv achiziționarea de microbuze electrice pentru transport elevi.

Pentru transportul gratuit al elevilor din municipiul Bistrița dorim să cumpărăm fie autobuze, fie microbuze electrice”, a declarat Ioan Turc.

CINE se va ocupa de transportul elevilor cu noile autovehicule? Problema ar putea reveni firmei Transmixt sau poate rămâne „în sarcina primăriei”.

Întreaga declarație, în video de mai jos:

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Esti de râsul curcilor politruc mincinos si tu si Hangan trăiți într-o lume paralelă promiteti multe si nu faceti nimic bine ,ați continuat proiecte idioate de la alt incompetent fost primar Cretu în rest nimic numai minciuni si incompetentă din serparie numită primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: