21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Nevoie URGENTĂ de sânge! O tânără e pe masa de operație și stocul e aproape gol

Cei de la Centrul de Transfuzii sanguine fac un apel disperat! E nevoie URGENTĂ de sânge, stocul fiind aproape gol. O tânără e pe masa de operație…

Dacă imediat după izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina, bistrițenii au fost fruntași la donat sânge, acum stocul e aproape zero.

Nu mai avem aproape nimic. Avem nevoie URGENTĂ de sânge, de toate grupele! Și avem program doar azi, de mâine suntem și noi liberi, așa că apelăm la toți cei care pot să vină să doneze!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Adina Beudean.

Cei de la Centrul de Transfuzie Sanguină au făcut un apel URGENT pentru AB4 POZITIV.

E vorba de o tânără, aflată pe masa de operație, starea ei e gravă și e nevoie URGENTĂ! AZI! Are nevoie și de sânge și de trombocite”, au transmis aceștia.

Astfel, cei care pot dona, sunt așteptați la Centrul de Transfuzie de pe Nicolae Bălcescu nr. 11 A.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: