19.2 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Se deschid parcul de aventură și traseele de downhill de pe Cocoș! Concert cu Iarba Fiarelor și DJ Memo

Două locații noi pentru mișcare și amatorii de senzații tari, Bike Park „Cocoș” și Aventura Park, vor fi inaugurate în data de 14 mai. Odată cu inaugurarea va fi susținut un concert la care capii de afiș sunt trupa rock Iarba Fiarelor și DJ Memo.

Lucrările la parcul de aventură și traseele de downhill au fost finalizate, iar în mai puțin de două săptămâni, cele două obiective vor fi deschise pentru publicul doritor.

Evenimentul are loc pe Dealul Cocoș, iar pe lângă DJ Memo și Iarba Fiarelor, vor concerta Punct, M.A.A.D., Armada, Halta H și Blues Brothers. formațiile Punct, M.A.A.D., Armada, Halta H și Blues Brothers.

Accesul la telescaun în ziua inaugurării va fi gratuit.

Până la vacanța de vară, telescaunul va funcționa în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00, iar, ulterior, programul va include și zilele din timpul săptămânii, conform unui comunicat al Primăriei Bistrița.

Tarife:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: