16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Se deschid parcul de aventură și traseele de downhill de pe Cocoș! Concert cu Iarba Fiarelor și DJ Memo

Două locații noi pentru mișcare și amatorii de senzații tari, Bike Park „Cocoș” și Aventura Park, vor fi inaugurate în data de 14 mai. Odată cu inaugurarea va fi susținut un concert la care capii de afiș sunt trupa rock Iarba Fiarelor și DJ Memo.

Lucrările la parcul de aventură și traseele de downhill au fost finalizate, iar în mai puțin de două săptămâni, cele două obiective vor fi deschise pentru publicul doritor.

Evenimentul are loc pe Dealul Cocoș, iar pe lângă DJ Memo și Iarba Fiarelor, vor concerta Punct, M.A.A.D., Armada, Halta H și Blues Brothers. formațiile Punct, M.A.A.D., Armada, Halta H și Blues Brothers.

Accesul la telescaun în ziua inaugurării va fi gratuit.

Până la vacanța de vară, telescaunul va funcționa în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00, iar, ulterior, programul va include și zilele din timpul săptămânii, conform unui comunicat al Primăriei Bistrița.

Tarife:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: