7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Dumitra: Încă un accident grav care implică un motociclist! FOTO/VIDEO 

O motocicletă și un autoturism au intrat în coliziune, între localitățile Cepari și Dumitra. Motociclistul de 29 de ani a fost găsit inconștient, în stare gravă.

Motociclistul a fost proiectat la câțiva metri de locul impactului și a fost găsit inconștient, încă respira.

La accident au intervenit modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud cu echipaj de descarcerare și prim ajutor, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

„Între localitățile Cepari și Dumitra a avut loc, în urma cu puțin timp, un accident rutier – coliziune intre un autoturism și o motocicleta.

Din primele informații, motociclistul este inconștient, cu respirație. 

Intervine modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud cu echipaj de descarcerare si prim ajutor, precum și echipajul de terapie intensiva mobila SMURD”, a transmis ISU BN.

Bărbatul a fost preluat și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

„Echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud a găsit motociclistul inconștient și a început imediat sa îl stabilizeze, iar la scurt timp a ajuns echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Echipajul cu medic a stabilizat tânărul care prezenta un traumatism cranian sever și alte politraumatisme și l-a evacuat la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare”, au mai transmis cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Foto/video: Marius Rus/ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: