12 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Greu de învins! Sebastian Lutaniuc, aproape de o mare victorie contra lui Olivier Ross

Sensey Ionel Burduhos și Sebastian Lutaniuc s-au deplasat în Bosnia și Herțegovina pentru participarea în cadrul Galei Arena Fight. Competiția de KickBoxing a fost organizată în acest weekend, la Zvornik.

Una dintre atracțiile serii era lupta dintre bistrițeanul Sebastian Lutaniuc și canadianul Olivier Langlois-Ross. În cariera sa de la categoria Pro, Olivier are 29 de victorii dintre care 13 prin KO și 8 înfrângeri, majoritatea la puncte.

Canadianul are între 85 și 90 de kilograme și o înălțime de 1,92 metri.

De la început, misiunea părea foarte grea pentru elevul lui Ionel Burduhos. Însă pregătirea și antrenamentele făcute, dar chiar și experiența acumulată până acum, au făcut ca meciul să pară și mai puțin posibil pentru adversar, adică mai experimentatul Ross.

Loviturile pe care le-au aruncat ambii sportivi au ridicat sala din Zvornik în picioare. Duri, dârji și fără milă. Misiune grea au avut și cei din juriu, care l-au punctat puțin mai slab pe sportivul român, în favoarea lui Olivier care a știut cum să „fure” două reprize în ochii celor din juriu.

La final, Lutaniuc nu a câștigat meciul, în schimb a câștigat respectul publicului pentru modul în care a gestionat lupta.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: