-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Greu de învins! Sebastian Lutaniuc, aproape de o mare victorie contra lui Olivier Ross

Sensey Ionel Burduhos și Sebastian Lutaniuc s-au deplasat în Bosnia și Herțegovina pentru participarea în cadrul Galei Arena Fight. Competiția de KickBoxing a fost organizată în acest weekend, la Zvornik.

Una dintre atracțiile serii era lupta dintre bistrițeanul Sebastian Lutaniuc și canadianul Olivier Langlois-Ross. În cariera sa de la categoria Pro, Olivier are 29 de victorii dintre care 13 prin KO și 8 înfrângeri, majoritatea la puncte.

Canadianul are între 85 și 90 de kilograme și o înălțime de 1,92 metri.

De la început, misiunea părea foarte grea pentru elevul lui Ionel Burduhos. Însă pregătirea și antrenamentele făcute, dar chiar și experiența acumulată până acum, au făcut ca meciul să pară și mai puțin posibil pentru adversar, adică mai experimentatul Ross.

Loviturile pe care le-au aruncat ambii sportivi au ridicat sala din Zvornik în picioare. Duri, dârji și fără milă. Misiune grea au avut și cei din juriu, care l-au punctat puțin mai slab pe sportivul român, în favoarea lui Olivier care a știut cum să „fure” două reprize în ochii celor din juriu.

La final, Lutaniuc nu a câștigat meciul, în schimb a câștigat respectul publicului pentru modul în care a gestionat lupta.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.