5.4 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Florin Căpraru directorul adjunct al APIA a decedat, în urma unui infarct

Inginerul și directorul adjunct al APIA, Florin Căpraru, a decedat astăzi, în urma unui infarct. Acesta avea 56 de ani și făcea parte din conducerea APIA de ani de zile.

UPDATE:

Slujba priveghierii va avea loc la Capela de pe strada Tarpiului, luni 06.06.2022 ora 18:00, iar înmormântarea va avea lor marți 07.06.2022 ora 12:00 la Biserica Sfântul Mihail și Gavril din localitatea componentă Unirea.

Florin Căpraru, directorul adjunct al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a decedat astăzi, fulgerător, în urma unui infarct. Acesta avea 56 de ani și de ani de zile făcea parte din conducerea instituției.

Colectivul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură este alături de familia lui Florin Căpraru, căreia îi transmit sincere condoleanțe.

Florin Căpraru era inginer în horticultură și a și condus APIA Bistrița-Năsăud. Acesta a fost inginer șef și la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Pomicultură Bistrița.

Dumnezeul să-l odihnească în pace și să-i mângâie familia greu încercată

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...