13.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

E oficial: Pregătiți-vă costumele de baie! Mâine se deschide ștrandul!

Ștrandul Municipal se va deschide mâine, așa cum fusese anunțat. Tarife pentru acces și șezlong și orar de funcționare:

Viceprimarul Sorin Hangan anunța săptămâna trecută că se intenționează deschiderea ștrandului municipal la mijlocul lunii iunie.

„Dacă toate lucrurile merg bine, și dacă vremea e bună, atunci așa vrem, în 15 să deschidem ștrandul. Vine și vacanța, așa că ar fi chiar bine”, a declarat acesta la începutul săptămânii trecute.

Lucrările de pregătire a ștrandului s-au finalizat, așa că mâine va avea loc deschiderea acestuia, așa cum s-a preconizat.

Începând de mâine, ștrandul va fi deschis pentru cei doritori. Chiar dacă vremea nu se anunță extrem de călduroasă, ștrandul se deschide, așa cum fusese anunțat”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

Programul de funcționare va fi de la ora 09.00 – 20.00.

Tarifele rămân aceleași:

  • 5 lei pentru copii, elevi, pensionari
  • 10 lei pentru adulți
  • 8 lei închiriere șezlong

Tarifele vor fi la fel. Nu am discutat despre majorarea lor. Singurele discuții purtate au fost de suplimentare a numărului de șezlonguri. Vom vedea dacă este cerere. Iar dacă va fi nevoie, vom suplimenta numărul lor”, a explicat Hangan.

Anul trecut inclusiv orarul de funcționare a fost prelungit cu o oră.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: