21.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Municipiul Bistrița a ajuns la o incidență a cazurilor de Covid de peste 8/mia de locuitori

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat aproape 90 de cazuri noi de Covid la nivelul județului. Situația cea mai gravă este în Petru Rareș, unde incidența cazurilor a trecut de 10,5/mia de locuitori. Pe locul al doilea la incidență este tocmai municipiul Bistrița, unde incidența a trecut de 8/mia de locuitori.

Potrivit Instituției Prefectului, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat aproape 90 de cazuri noi de Covid, la nivelul județului. În comuna Petru Rareș inciența cazurilor a trecut de 10,5 /mia de locuitori.

Încidență mare de cazuri se înregistrează și în municipiu, unde a trecut de 8/mia de locuitori. Doar două comune din județ, Măgura Ilvei și Silivașu de Câmpie, nu au niciun caz de Covid.

În acest moment, 30 de persoane sunt în spital, iar peste 500 sunt izolate la domiciliu.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: