31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Municipiul Bistrița a ajuns la o incidență a cazurilor de Covid de peste 8/mia de locuitori

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat aproape 90 de cazuri noi de Covid la nivelul județului. Situația cea mai gravă este în Petru Rareș, unde incidența cazurilor a trecut de 10,5/mia de locuitori. Pe locul al doilea la incidență este tocmai municipiul Bistrița, unde incidența a trecut de 8/mia de locuitori.

Potrivit Instituției Prefectului, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat aproape 90 de cazuri noi de Covid, la nivelul județului. În comuna Petru Rareș inciența cazurilor a trecut de 10,5 /mia de locuitori.

Încidență mare de cazuri se înregistrează și în municipiu, unde a trecut de 8/mia de locuitori. Doar două comune din județ, Măgura Ilvei și Silivașu de Câmpie, nu au niciun caz de Covid.

În acest moment, 30 de persoane sunt în spital, iar peste 500 sunt izolate la domiciliu.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.