25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Antrenor Horațiu Pașca – „Obiectivul rămâne același: Cupele europene”

O dată cu începerea noului sezon competițional de handbal și inaugurarea noii săli polivalente din Unirea, Horațiu Pașca a tranșat obiectivul echipei de handbal feminin pe care o antrenează. Ca în anii precedenți, Pașca vrea participarea în cupele europene.

Horațiu Pașca, antrenorul principal al echipei feminine de handbal CS Gloria 2018, își dorește ca după acest sezon să participe cu echipa Bistriței în cupele europene.

Antrenorul, fost secund la naționala României cu care a obținut locul 4 european, vrea să ocupe cu Gloria primele trei poziții din clasamentul campionatului. Este mulțumit de actuala echipă, însă există și probleme.

„Avem o echipă în mare măsură schimbată. Schimbată în bine, dacă mă întrebați pe mine. Obiectivul a rămas neschimbat. Plecăm la drum cu gânduri mari. Gloria trebuie să ajungă în cupele europene. Obiectivul este, așadar, ocuparea primelor trei poziții (n.r. în clasamentul Ligii Florilor MOL)”, a declarat Horațiu Pașca într-o conferință de presă.

Gloria are lotul aproape complet, cu multe jucătoare tinere venite la echipă. Dar are și lipsuri. Cea mai mare este Trifunovic, inter de bază în construcția atacurilor Gloriei. Jucătoarea a suferit a treia operație la genunchi. 8 luni va rămâne acasă sau va sta pe bancă multă vreme.

Obiectivul de clasare în primele trei echipe și participarea în cupele europene nu este o noutate. Timp de trei sezoane, Gloria s-a chinuit să se mențină sus, chiar dacă avea jucătoarele și bugetul unei echipe de cel puțin TOP 4.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...