21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Dr. Bogdan Oprea este noul medic al lotului național de culturism și fitness!

Dr. Bogdan Oprea este noul medic al lotului național de culturism și fitness. Anunțul a venit de la Gabriel Toncean, președintele Federației Balcanice și al Federației Române de Culturism și Fitness.

Dr. Bogdan Oprea este medic specialist în Ortopedie și Traumatologie, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Este totodată fondatorul și managerul unei policlinici de succes din Bistrița. 

VIDEO. Managerul policlinicii MedTotal, dr Bogdan Oprea: În curând vom avea clinică pediatrică la Bistrița

Dr. Bogdan Oprea este și un chirurg reputat, prin mâna căruia au trecut mulți sportivi. La sfârșitul lunii iulie, medicul făcea partea dintr-o echipă care a operat cu succes o sportivă de performanță. Alături de chirurgul Bogdan Oprea și Bogdan Bumbu s-a aflat și Șeful catedrei de Ortopedie și Traumatologie Sportivă de la University of Southern Denmark și șeful secției de Ortopedie și Traumatologie Sportivă din cadrul Spitalului Universitar Odense (Danemarca) – prof. dr. Uffe Christiansen Jørgensen.

Chirurgii ortopezi Bogdan Bumbu și Bogdan Oprea au operat alături de un reputat profesor în Ortopedie și Traumatologie din Danemarca

Să îi urăm bun venit în echipa Federației Române de Culturims și Fitness!”, a mai transmis Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: