9.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Ați văzut-o? Adolescentă de 17 ani din Dumitra, dispărută fără urmă!

O adolescentă de 17 ani din Dumitra a dispărut fără urmă. Aceasta a plecat de acasă și nu s-a mai întors, iar mama sa a alertat autoritățile.

Adolescenta a plecat de acasă și nu s-a mai întors, iar mama sa a alertat autoritățile, care o caută.

„La data de 10 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie din Dumitra, cu privire la faptul că fiica acesteia, TALABĂ FLORENTINA, din Dumitra, a plecat voluntar de la locuință și nu a mai revenit. Polițiștii au dispus măsura căutării la nivel național a acesteia”, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Tânăra are înălțimea de aproximativ 1.60 m, greutatea de aproximativ 57 de kilograme, păr blond drept, și ochi albaștrii. La momentul plecării, adolescenta era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, tricou de culoare neagră și pantofi sport.

Persoanele care pot oferi informații despre locul în care se află tânăra sunt rugate să anunțe la cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...