13.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Condamnat la închisoare pentru proxenetism și lipsire de libertate, găsit în Bistrița!

Un bistrițean se află acum în arestul poliției, așteptând ca autoritățile spaniole să vină să-l preia. Acesta a fost condamnat la 8 ani închisoare pentru proxenetism și lipsire de libertate.

Polițiștii bistrițeni au descoperit ieri, pe o stradă din Bistrița, un bărbat căutat la nivel internațional.

Acesta a fost condamnat de autoritățile spaniole la 8 ani de închisoare. E vinovat într-un dosar penal de proxenetism și lipsire de libertate. Ambele fapte au fost făcute pe teritoriul Spaniei.

Ieri, 26 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud au depistat, pe raza municipiului Bistrița, un bărbat de 45 ani din localitate. Acesta era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare. Bărbatul este condamnat la pedeapsa de 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de:

  • lipsire de libertate
  • proxenetism, fapte comise pe teritoriul Spaniei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj și ulterior Curții de Apel Cluj, fiind dispusă arestarea provizorie, în vederea extrădării, pentru o durată de 15 zile. În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud”, se arată în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: