1.3 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

Condamnat la închisoare pentru proxenetism și lipsire de libertate, găsit în Bistrița!

Un bistrițean se află acum în arestul poliției, așteptând ca autoritățile spaniole să vină să-l preia. Acesta a fost condamnat la 8 ani închisoare pentru proxenetism și lipsire de libertate.

Polițiștii bistrițeni au descoperit ieri, pe o stradă din Bistrița, un bărbat căutat la nivel internațional.

Acesta a fost condamnat de autoritățile spaniole la 8 ani de închisoare. E vinovat într-un dosar penal de proxenetism și lipsire de libertate. Ambele fapte au fost făcute pe teritoriul Spaniei.

Ieri, 26 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud au depistat, pe raza municipiului Bistrița, un bărbat de 45 ani din localitate. Acesta era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare. Bărbatul este condamnat la pedeapsa de 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de:

  • lipsire de libertate
  • proxenetism, fapte comise pe teritoriul Spaniei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj și ulterior Curții de Apel Cluj, fiind dispusă arestarea provizorie, în vederea extrădării, pentru o durată de 15 zile. În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud”, se arată în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...