4.6 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Spitalul Județean ar putea deveni spital clinic. Președintele CJ Radu Moldovan: „Avem 16 medici care predau la universitate”

Potrivit președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan, Spitalul Județean de Urgență Bistrița este la un pas de a deveni spital clinic. Noua titulatură ar însemna fonduri mai importante atrase de unitatea medicală.

Invitat la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat că vrea ca până la finalul mandatului să vadă Spitalul Județean de Urgență Bistrița cu o nouă titulatură: spital clinic.

Potrivit președintelui CJ mare parte din condiții sunt deja îndeplinite de către spital:

„În momentul de față îndeplinim condiția: avem învățământ universitar la Bistrița, avem 16 medici care au doctorat sau sunt la doctorat și care au devenit cadre universitare asociate și care lucrează deja la catedră. Avem cadre universitare în spital. Trebuie să mai facem ultimele demersuri ca ministerul să treacă Spitalul Județean de Urgența Bistrița într-o categorie superioară, care înseamnă și finanțare superioară”, a spus Radu Moldovan, la Bistrițeanul Live.

Acesta a mai spus că abia așteaptă să dezvelească noua titulatură a spitalului, de pe frontispiciul acestuia.

Emisiunea la care a fost invitat președintele Consiliului Județean Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...