2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Spitalul Județean ar putea deveni spital clinic. Președintele CJ Radu Moldovan: „Avem 16 medici care predau la universitate”

Potrivit președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan, Spitalul Județean de Urgență Bistrița este la un pas de a deveni spital clinic. Noua titulatură ar însemna fonduri mai importante atrase de unitatea medicală.

Invitat la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat că vrea ca până la finalul mandatului să vadă Spitalul Județean de Urgență Bistrița cu o nouă titulatură: spital clinic.

Potrivit președintelui CJ mare parte din condiții sunt deja îndeplinite de către spital:

„În momentul de față îndeplinim condiția: avem învățământ universitar la Bistrița, avem 16 medici care au doctorat sau sunt la doctorat și care au devenit cadre universitare asociate și care lucrează deja la catedră. Avem cadre universitare în spital. Trebuie să mai facem ultimele demersuri ca ministerul să treacă Spitalul Județean de Urgența Bistrița într-o categorie superioară, care înseamnă și finanțare superioară”, a spus Radu Moldovan, la Bistrițeanul Live.

Acesta a mai spus că abia așteaptă să dezvelească noua titulatură a spitalului, de pe frontispiciul acestuia.

Emisiunea la care a fost invitat președintele Consiliului Județean Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.