19.2 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Cristian Niculae, director executiv ADI Deșeuri BN: Concursul școlar „Reciclezi pentru viitorul tău” continuă! Premii consistente pentru elevi

Cristian Niculae, director executiv ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, a anunțat că elevii școlilor din Bistrița, Budești, Ilva Mică și Prundu Bârgăului au șanse să câștige în octombrie, o bicicletă, 10 seturi de căști audio sau 10 boxe portabile.

Concursul școlar „Reciclezi pentru viitorul tău” continuă cu ediția a II-a.

Campania de informare derulată de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud în parteneriat cu operatorul de salubritate Supercom SA se adresează prin acțiuni specifice și copiilor din județul nostru. Și asta pentru a oferi informații importante cu privire la protejarea naturii și reciclarea deșeurilor.

La începutul acestei săptămâni a fost lansat concursul școlar „Reciclezi pentru viitorul tău” în școli din Bistrița, Budești, Ilva Mică și Prundu Bârgăului.

Acest concurs se va desfășura în perioada 01 octombrie – 01 noiembrie. Fiecare școală va beneficia de premii consistente pentru încurajarea colectării selective a deșeurilor reciclabile:

  • 1 bicicletă
  • 10 seturi de căști audio
  • 10 boxe portabile

„Copiii din aceste școli au învățat despre importanța reciclării deșeurilor. Despre cum colectăm corect deșeurile reciclabile și cum trebuie să le punem pe toate la locul lor. Totul printr-o prezentare interactivă la care au participat cu entuziasm și dorință de a se
implica în reciclarea deșeurilor pentru un viitor mai bun.

După succesul înregistrat cu prima ediție a concursului școlar Reciclezi pentru viitorul tău, în care s-au adunat 27 de tone de deșeuri reciclabile, sperăm ca ediția a II-a să aibă un impact mai puternic asupra mediului. Sperăm să reușim să facem din Bistrița-Năsăud un
județ mai curat!”, a subliniat Cristian Niculae, directorul ADI Deșeuri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: