14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Turc: Bistrița trebuie și poate să devină o destinație de Crăciun

Primarul Bistriței s-a lăudat în cadrul unei conferințe de presă cu ornamentele sărbătorilor de iarnă din sezonul trecut. ”Bistrița trebuie și poate să devină o atracție de Crăciun!” a declarant acesta.

La sediul primăriei Bistrița a avut loc o conferință de presă. Primarul a prezentat un raport al celor doi ani de mandate. Acesta s-a lăudat cu ornamentele de Crăciun aduse anul trecut. Conform acestuia, bistrițenii le-au apreciat și Bistrița poate ajunge o atracție a sezonului de iarnă.

În ceea ce privește iluminatul festiv, de Crăciun, pe care l-am gândit anul trecut, cred că a convins. Am avut o altă abordare, repet, apreciată de bistrițeni. Și vom continua pe aceeași linie.

Bistrița, în optica mea și a colegilor mei, trebuie să devină o destinație de Crăciun! Și poate să devină, cu adevărat, o  destinație de Crăciun” a declarat Ioan Turc.

Pentru sezonul de iarnă 2022 – 2023, municipalitatea are în plan achiziționarea unor instalații luminoase inclusive pentru pasajele din oraș.

VIDEO: Iluminatul festiv, și-n cartiere și pe pasaje! Turc: Facem un compromis! Nu suntem în război!

Primăria Bistrița dă 180.000 de lei pentru șiruri de beculețe pentru Crăciun

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Primarul Bistriței se laudă că a convins cu iluminatul festiv, de Crăciun, pe care l-a gândit anul trecut, fiind o solutie apreciată de bistrițeni. Și anul acesta Ioan Turc promite că va continua pe aceeași linie,asa incat orasul Bistrița să devină o destinație de Crăciun. Numai că ornamentele amplasate anul trecut de Primăria Bistrița pe Pietonalul Liviu Rebreanu limitează accesul autospecialelor în zonă. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus, accesul autospecialelor este posibil pe Pietonalul Liviu Rebreanu, însă cu dificultate. Prin urmare mai trebuie imbunatatiri.
    Vezi: https://www.bistriteanul.ro/isu-bistrita-accesul-autospecialelor-pe-pietonal-este-posibil-dar-se-face-cu-dificultate/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: