8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

VIDEO: Iluminatul festiv, și-n cartiere și pe pasaje! Turc: Facem un compromis! Nu suntem în război!

Iluminatul festiv de sărbători va fi amplasat inclusiv în cartierele Bistriței, dar și pe pasaje. „Nu suntem în război. Bistrițenii trebuie să se bucure. Vom face un compromis…”, a declarat Ioan Turc.

Zilele trecute, municipalitatea anunța că intenționează să cumpere 400 de șiruri de lumini festive pentru sărbătorile de iarnă.

Primăria Bistrița dă 180.000 de lei pentru șiruri de beculețe pentru Crăciun

În cadrul unei conferințe de presă, Ioan Turc a explicat motivul pentru care a ales să închirieze altele.

Nu suntem în stare de război. Oamenii nu trebuie să se camufleze. Bistrițenii trebuie să se bucure de spiritul sărbătorilor de iarnă. Închiriem ornamente, pentru că ale noastre sunt mai vechi. Exact cum în fiecare an facem brad, în fiecare an încercăm să venim cu ceva nou!”, a declarat Ioan Turc.

În legătură cu economia la electricitate, primarul a spus că e nevoie de un compromis.

Vom face un compromis. Nu cred că Bistrița nu-și permite să aibă iluminat festiv de la șase după-masa până la unu sau două noaptea. Exceptând, bineînțeles, zilele de Crăciun și noaptea de Revelion”, a declarat Ioan Turc.

Mai multe despre acest subiect, în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.