8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți de reducerile de Black Friday, poți da o fugă până la Wow Interiors, care te așteaptă cu reduceri de 10% sau la Alpha Home Outlet unde reducerile au intrat și mai mult la apă: 30%.

Toamna aceasta prețurile au intrat la apă la Wow INTERIORS, care vă așteaptă cu reduceri de 10% la toate produsele lor, începând de la canapele, fotolii, colțare sau măsuțe de cafea sau dining.

Mobilierul din showroom-ul WOW INTERIORS este produs în Germania și Turcia, are finisaje de calitate și îmbină design-ul clasic cu cel modern.

Showroom-ul celor de la WOW INTERIORS funcționează în incinta Pagu Internațional, pe strada Calea Moldovei. Îi găsiți de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00 și sâmbătă între orele 10:00 -15:00. Produsele lor le puteți vedea și pe pagina lor de Facebook.

Puteți vedea produsele în galeria foto de mai jos:

La Alpha Home Outlet au intrat prețurile la apă și mai tare! Canapelele, fotoliile, colțarele, mesele și chiar scaunele sunt reduse cu 30% în această perioadă. Găsiți dulapuri la prețuri cuprinse între 489 de lei și 1599 de lei. Colțarele au prețuri cuprinse între 1050 de lei și 3500 de lei. De asemenea, găsiți canapele la 1400 de lei.

Pe cei de la Alpha Home Outlet îi găsiți pe strada Libertății, nr 50B, lângă reprezentanța Volkswagen, de luni până vineri, între 10:00 și 18:00 și sâmbătă între orele 10:00 și 15:00.

Informații despre oferte și stoc puteți primi și la numărul de telefon 0747 431 314 sau 0752 699 642. De asemenea puteți vedea produsele și pe pagina de Facebook a celor de la Alpha Home Outlet.

Puteți vedea produsele în galeria foto de mai jos:

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.