6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Ioan Turc, despre prezența la IPJ: Nu e vorba despre niciun fel de problemă personală, alta decât calitatea de primar

Primarul Bistriței a fost surprins ieri intrând în sediul IPJ BN. „Nu e vorba despre niciun fel de problemă personală, alta decât calitatea de primar”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ioan Turc.

Miercuri după-masă, pentru mai bine de o oră și jumătate, primarul Ioan Turc s-a aflat la sediul IPJ BN. Acolo a dat mai multe declarații și a oferit oamenilor legii documente.

Primarul Ioan Turc, chemat la declarații la sediul IPJ BN!

Contactat de reporterii Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc a explicat că totul e legat de calitatea sa de primar al orașului.

Este ceva absolut normal. Sunt conducătorul instituției. Dar ceva trebuie să înțeleagă toată lumea foarte bine, în acest context în care un ziar a încercat să manipuleze grosolan: Eu nici nu iau, nici nu dau, nici nu fac compromisuri toxice cu nimeni.

Și mai e un lucru: faptul că după 30 de ani, orașul se mișcă, pe unii îi deranjează. Faptul că nici nu iau, nici nu dau, nici nu fac compromisuri toxice, îi deranjează pe alții.

Funcția de primar vine la pachet cu foarte multe provocări. Dar sunt un om cinstit, corect, și stau foarte bine pe picioarele mele. De aceea mă tem doar de Dumnezeu. Nu am alte temeri, pentru că nu am niciun fel de motiv. O spun doar pentru ca oamenii să fie liniștiți. Mă refer la oamenii care ar putea fi manipulați de un anumit ziar.  

Dar e limpede pentru oricine: ești conducătorul unei instituții, nu e nevoie să faci nimic rău, tu, personal, ca să încerci să faci lumină sau să îi ajuți pe alții să facă lumină în anumite lucruri. Nu e vorba despre niciun fel de problemă personală, alta decât calitatea de primar și de obligațiile pe care le am în această calitate. Și trebuie să răspund atunci când sunt chemat. Nu e vorba de altceva!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Daca nu va debarasați de anumite personaje crescute la sânul lui Crețu nu cred că va fi bine.
    Sunteți de buna credință numai că cei care conduc anumite direcții și servicii nu sunt cinstiți cu dvs, mai mult că au și susținerea unui vice.
    Trebuie doar să analizați și să luați măsuri.
    Cei care va pupa mana zilnic, va lăuda este clar că sunt mici Iuda. Crețu a știut să se folosească de ei multe vin din vremea lui dar acesta nu cred că a dat declarații, a știut să se folosească de personaje care au fost cred gratulate pentru servilismul lor.
    Dumnezeu sa va ajute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...