8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Primarul Ioan Turc, chemat la declarații la sediul IPJ BN!

Decisiv.ro a publicat în urmă cu puțin timp informația (însoțită de foto și video) că, ieri, primarul Ioan Turc ar fi fost chemat la declarații la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. Se pare că n-a fost o vizită de curtoazie, ci una de aproape două ore, în care s-au cerut documente, care, susțin cei de la Decisiv.ro, i-au fost aduse de unul dintre consilierii personali.

„Miercuri, 21 septembrie 2022, primarul Ioan Turc a fost surprins intrând în sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud unde a stat nu mai puţin de o oră şi 39 de minute, timp în care unul dintre consilierii personali ai acestuia din primaria Bistrita a fost văzut aducând mape cu documente, documente ce n-au mai fost restituite de poliţişti, semn că primarul nu doar ca era pregatit, dar si ca discuţiile n-au vizat doar simple informări, ci au necesitat explicaţii şi documente justificative.

Mai mult, la ieşirea din sediul poliţiei, aşa cum se vede şi din fotografii, primarul Ioan Turc pare destul de iritat şi căzut pe gânduri, fapt ce dă crezare zvonurile că ar putea fi cercetate fapte care il privesc in mod particular” – scrie Decisiv.ro.

Mai mult, aceștia susțin că „Surse din Primăria Bistriţa confirma ca in ultima perioada mai multi functionari de la serviciul urbanism au fost chemati la politie si intrebati de informatii aparute recent in presa, semn ca ancheta penala ar putea urmari si fapte petrecute in timpul lui Ioan Turc, inclusiv arhitecta sefa a primariei fiind vazuta intrand in sediul politiei chiar anterior primarului. Aceasta suspiciune este intarita de multitudinea de plangeri inregistrate impotriva abuzurilor functionarilor, atat la primaria bistrita, cat si la politie.

Sursa FOTO&VIDEO: Decisiv.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.