8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la început de toamnă. Mai mult, căsuța cu bunătăți de lângă Trezorerie a pregătit o variantă cu piept de pui a celor mai căutați cartofi din meniu – Loaded, dar și o foccacia gustoasă cu șnițel din pui. Nu mai punem la socoteală faptul că La Maison du Claire asigură transportul gratuit.

La Maison du Claire își propune să ne potolească foamea și în această toamnă și vine cu preparate noi care să ne gâdile papilele gustative. Printre ele se numără o gustoasă foccacia cu șnițel din pui sau cartofii loaded, cea mai căutată variantă din meniul lor, însă „îmbogățiți” cu piept de pui la grătar.

De asemenea, printre cele mai noi preparate se numără și lipia de post, numai bună atât penru vegani, cât și pentru cei ce postesc.

Căsuța de lângă Trezorerie vine la început de toamnă și cu o variantă nouă de burger: Sun Burger, care adună într-o chiflă galbenă cu extract natural de caisă: cane de vită premium, sos cheddar, baby spinach, jalapeno, brânză gouda, bacon, ceapă caramelizată și ciuperci.

Dacă vă face cu ochiul Foccacia trebuie să scoateți din buzunare 15 lei, iar dacă vreți meniu cu cartofi prajiți 22 de lei. O porție de cartofi loaded cu piept de pui la grătar costă 19 lei, iar un meniu cu burger, cartofi loaded și băutură la alegere 45 de lei.

Dacă vreți culorile de toamnă și la voi în farfurie, musai să încercați Forest Burger, compus dintr-o lipie verde, un sos de roșii, salată, cartofi prăjiți, ardei copt, ciuperci, varză și castraveți murați.

Elevii care învață la școlile din apropiere pot avea parte de meniurile La Maison du Claire chiar la școală, dacă fac comandă în prealabil. La Maison du Claire asigură inclusiv transportul meniurilor până la școală, în pauză, dacă comanda a fost făcută cu o oră înainte.

Nici dacă vreți preparatele La Maison du Claire acasă nu trebuie să scoateți bani în plus din buzunare, transportul fiind gratuit.

Mai multe despre preparatele din meniul La Maison du Claire puteți citi în materialul de mai jos:

Burger cu foiță de aur și trufe – ultima „fiță” de la Maison du Claire

FOTO: S-a deschis Cartofisseria „La maison du Claire”! Au adus la Bistrița o rețetă celebră de burgeri, din Dorobanții Bucureștiului

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.