6.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Un mic dejun surprinzător și deserturi calde cu înghețată?! La Gelateria Aniela le găsești toamna asta

Oricând, dar oricând vrei altceva când e vorba de mic dejunuri sau deserturi inedite dă o fugă la Gelateria Aniela!

Au deserturi cum nu găsești niciunde, făcute în stilul lor, mereu ca în fotografia de prezentare și absolut delicioase. Iar când e vorba de mic dejun, chiar n-ai să găsești niciunde waffle cu avocado și semințe. Sau iaurt grecesc cu granola, semințe, fructe confiate, proaspete și miere. Iar cafeaua lor nu mai are nevoie de prezentare: cine a băut o dată acolo știe că e excelentă!

Cum ar fi să te răsfeți încă de dimineață? Să-ți începi ziua sorbind dintr-o cafea bună, savurând un tort de clătite cu brânză Cheddar, waffle cu avocado sau cu perle de brânză și dulceață de afine?

Gelateria Aniela face posibilă această fantezie culinară cu un meniu de toamnă, în care micul dejun este vedeta, iar deserturile calde aduc bucurii simple, nevinovate.

Dacă ajungeți la Gelateria Aniela, musai să încercați tortul de clătite cu brânză cheddar, o combinație inedită care aduce în aceeași îmbucătură dulcele cu săratul. Musai de încercat!

Deși sunt specialiști în deserturi reci, cei de la Gelateria Aniela s-au jucat nițel și cu temperatura. Vin cu variante numai bune de savurat când iarna bate deja la ușă: waffle cu sos de caramel și înghețată de vanilie sau hot chocalate bombs, un desert special care are în centru o „bombă” de ciocolată ce ascunde o bezea care „explodează” în contact cu laptele fierbinte.

Amatorii de waffle mai pot încerca și variantele cu banane, nuttella, înghețată, sos de zmeură, alune caramelizate, granule de migdale și frișcă. Sau cu salată de fructe, alune caramelizate, granule de migdale, sos de zmeură și frișcă sau cu mere, nutella, banane, scorțișoarăm miere, nucă și înghețată.

Ce spuneți de o „cookiza” cu măr sau ciocolată!?

Dacă vreți să vă amintiți de copilărie puteți miza pe un măr copt, servit cu un glob de înghețată, nucă, scorțișoară și sos de caramel. 

Iar dacă vreți să intrați deja în atmosfera Crăciunului vă așteaptă Rudolph, o băutură specială, servită fierbinte, cu suc de mere, infuzat cu ghimbir, sirop de vanilie, suc de cătină și condimente de iarnă. Excelentă alegere într-o zi friguroasă! 

Copiii cu siguranță vor fi cuceriți de Popcorn Milkshake, un milkshake special, care îmbină laptele cu bananele și… înghețata de popcorn. 

Cei care nu spun niciodată nu unui pahar de lapte cald sunt provocați să încerce Golden Milk. E o băutură reconfortantă de lapte cu turmenic, ghimbir, scorțișoară și miere. 

Gustările care te vor năuci însă pur și simplu sunt însă variantele de „cookiza”. Un desert cald, fie cu bucăți de ciocolată, nutella și înghețată la alegere, fie cu mere condimentate și un glob de înghețată, la alegere. Oricare cookiza ai alege, vei fi cucerit! E altceva!

Prețurile micului dejun și a deserturilor calde sunt între 15 și 19 lei.

Gelateria Aniela este deschisă în zona centrală a orașului, în Piața Unirii, nr. 3, la intrarea pe str. Dornei dinspre B-dul Republlicii, în intervalul orar 09.00 – 21.00.

Puteți comanda oricând torturi de înghețată, Pistachio Cheesecake sau înghețată în cutii XXL la pachet la numărul 0744601167.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...