11 C
Bistrița
duminică, mai 12, 2024

Un semafor i-a venit de hac unui „american” băut și fără permis valabil

Un banal semafor i-a adus unui bistrițean cu permis american un dosar penal. Acesta consumase și alcool înainte de a se urca la volan și se „baza” pe un permis obținut în SUA, care nu poate fi folosit în România.

Polițiștii de la rutieră l-au oprit în trafic pe bărbat, după ce a trecut cu mașina pe culoarea roșie a semaforului. Acesta băuse înainte să se urce la volan și avea permis emis de autoritățile Statele Unite ale Americii, care nu este valabil în România.

„Autoturismul circula pe strada 1 Decembrie din Bistrița, iar la volan a fost identificat un bărbat de 55 de ani, din municipiu. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei”, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Aventura i-a adus bărbatului o amendă „generoasă”, dar și un dosar penal.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.