21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO: Gală de premiere a profesorilor din Bistrița care oferă meditații gratuite elevilor

Profesorii care și-au rupt din timpul lor pentru a ajuta elevii, vor fi premiați. În cadrul unei Gale vor fi recompensați profesorii care au oferit meditații fără a cere bani în schimb.

Începutul lunii decembrie aduce un eveniment inedit la Bistrița. Municipalitatea va organiza  Gala profesorilor voluntari.

Mai exact, acei profesori care și-au rupt din timpul lor pentru a oferii meditații elevilor de la CETIN, vor fi recompensați.

”Cred că acești profesori merită recunoașterea și toată gratitudinea noastră. Sunt profesori care au oferit meditații la diferite discipline, fără a cere ceva în schimb! Gala va avea loc în data de 7 decembrie” a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Despre recompensarea eforturilor profesorilor de la CETIN, Ioan Turc a vorbit și în luna mai 2021, când, după perioada extrem de restrictivă din pandemie, s-au reluat cursurile.

VIDEO: Se fac înscrieri pentru cursurile de vară la CETIN. Municipalitatea vrea să recompenseze profesorii

Profesorii de la CETIN au fost recompensați în iulie 2021 de administrația Turc, dar și în diferite ocazii, de administrația Crețu.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: