18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

VIDEO: Gală de premiere a profesorilor din Bistrița care oferă meditații gratuite elevilor

Profesorii care și-au rupt din timpul lor pentru a ajuta elevii, vor fi premiați. În cadrul unei Gale vor fi recompensați profesorii care au oferit meditații fără a cere bani în schimb.

Începutul lunii decembrie aduce un eveniment inedit la Bistrița. Municipalitatea va organiza  Gala profesorilor voluntari.

Mai exact, acei profesori care și-au rupt din timpul lor pentru a oferii meditații elevilor de la CETIN, vor fi recompensați.

”Cred că acești profesori merită recunoașterea și toată gratitudinea noastră. Sunt profesori care au oferit meditații la diferite discipline, fără a cere ceva în schimb! Gala va avea loc în data de 7 decembrie” a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Despre recompensarea eforturilor profesorilor de la CETIN, Ioan Turc a vorbit și în luna mai 2021, când, după perioada extrem de restrictivă din pandemie, s-au reluat cursurile.

VIDEO: Se fac înscrieri pentru cursurile de vară la CETIN. Municipalitatea vrea să recompenseze profesorii

Profesorii de la CETIN au fost recompensați în iulie 2021 de administrația Turc, dar și în diferite ocazii, de administrația Crețu.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!