19.4 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO – JUCU: Un autotren cu numere de BN, încărcat cu lemne, a lovit din plin un autoturism

Intersecția ”buclucașă” din Jucu face iarăși victime. Un impact puternic a avut loc azi-dimineață între un autotren încărcat cu lemne, cu numere de BN, și un autoturism.

Impact puternic în această dimineață între un autotren cu numere de BN, încărcat cu lemne, și un autoturism.

Accidentul a avut loc pe DN 17, într-o intersecție ”buclucașă” din Jucu, județul CLuj.

Am discutat la primărie tocmai despre această intersecție și spuneau că vor face obligatoriu la dreapta, cu posibilitate de întoarcere la Han km 17 în sensul giratoriu. Sensul încă nu este, pe mijloc e linie depunctată, iar noi trebuie să tăiem 3 benzi când mergem spre Cluj. Mi se pare noaptea minții cum expun autoritățile cetățenii” a scris Andreea Vană pe Info Trafic jud Cluj.

Circulația autovehiculelor este perturbată vineri dimineață pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca, în urma producerii unui accident rutier.

Din primele informații, evenimentul s-a produs în jurul orei 10 și a fost implicat un autotren încărcat cu lemne, înmatriculat în județul Bistrița-Năsădu, care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca, care ar fi intrat în coliziune cu un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în județul Cluj” scrie Gherlainfo.ro

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, un echipaj medical de Ambulanță și unul SMURD.

Revenim și cu declarația polițiștilor clujeni!

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: