11.5 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

HANDBAL: Bistrița s-a calificat în sferturile Cupei României! A bătut-o pe Vâlcea și așteaptă tragerea la sorți

Echipa de handbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat partida disputată în Complexul Sportiv Polivalent „Unirea”, începută la ora 17:30, împotriva SCM Râmnicu Vâlcea. Partida a contat pentru calificarea în Cupa României.

Ambele echipe au prezentat din start câteva probleme în rândul jucătoarelor. Gloria avea trase pe tușă patru jucătoare, respectiv pe Dincă, Trifunovic, Zulic și Kpodar, toate accidentate. De cealaltă parte, Vâlcea a jucat fără jucătoare de bază: Elghaoui, Hansson și Roch (menajate probabil sau cu mici probleme medicale). Kovacevic și De Jong sunt tot accidentate.

De la echipa Bistriței, cea mai bună marcatoare a fost Cristina Laslo, iar de cealaltă parte, Irina Glibko, cu 8 goluri. Portarul Arruda a avut un procentaj foarte bun, de 39% (conform statisticilor oferite de Handbal Feminin), atât cât a jucat în repriza a doua.

Daciana Hosu, bistrițeanca ce a jucat pentru Corona Brașov, iar acum la SCM Râmnicu Vâlcea în calitate de portar a stat între buturi tot meciul și a scos un procentaj surprinzător, de 33%.

Meciul a fost unul strâns, fiind puse față în față echipele de pe locul 2 și locul 6 în clasamentul Ligii Florilor MOL. La pauză, Gloria conducea la un gol echipa din Oltenia. A fost o luptă de urmărire până în minutul 40, când Vâlcea a reușit să conducă la două locuri. Nu a durat mult până bistrițencele care jucau în fața popriilor suporteri au preluat frâiele și au surclasat echipa oponentă.

Până la final, Gloria a reușit să marcheze de 30 de ori, iar Vâlcea de 27 de ori.

Marcatoarele Gloriei Bistrița: Cristina Laslo – 10, Tamires Morena De Araujo Frossard – 5, Paula Posavec – 3, Laura Pristăvița – 3, Florina Chintoan – 3, Bianca Bazaliu – 3, Zeljka Nikolic – 2, Sonia Seraficeanu – 1.

Calificată mai departe în competiția de tradiție este CSM București, iar mâine vor fi disputate alte șase partide. În urma rezultatelor va fi organizată tragerea la sorți în data de 28 februarie, iar Gloria poate avea oricare adversar din cele șapte calificate în faza sferturilor.

Se joacă mâine:

  • 11:00 Roman – Slatina
  • 12:30 Știința – Turda
  • 17:30 Ploiești – Mioveni
  • 18:00 Brașov – Galați
  • 18:00 Tg. Jiu – Cisnădie 
  • 18:00 Brăila – Buzău (YouTube gazde)

foto: Adrian Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: