14.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 18, 2024

Comandantul ISU BN, Constantin Florea, pleacă la București. Devine al doilea om din IGSU

Comandatul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, colonel Constantin Florea, ocupă din 1 martie poziția de prim-adjunct al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și a devenit, astfel, al doilea om din IGSU.

Ordinul de chemare la București pentru ocuparea noii funcții de prim-adjunct al inspectorului șef de la IGSU a venit pe 24 februarie. Funcția va fi ocupată de colonelul Florea timp de 3 luni.

Colonelul Constantin Florea are 46 de ani și s-a născut la București. A urmat, timp de cinci ani, între 1994 și 1999, Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”.

A absolvit cursuri postuniversitare de management la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” și în 2007 a obținut titlul de doctor la Universitatea Tehnică de Construcţii București.

Constantin Florea a devenit inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud în 2009. Între 2004 și 2009, colonelul a fost adjunct al inspectorului şef,  iar un an a deţinut funcţia de şef de Stat Major la Grupul de Pompieri „Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud. Intrat în rândurile salvatorilor în 1999, ca locţiitor comandant detașament la Grupul de Pompieri „Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud.

Atribuțiile inspectorului șef al ISU Bistrița-Năsăud au fost preluate de către colonelul Mihai Suciu care face parte din conducerea Inspectoratului din poziția de adjunct al inspectorului șef. Lângă se alătură colonelul Cristian Bucur, prim-adjunct al inspectorului șef.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. FELICITARI!
    DACA DE ASTAZI PT STUDII DOCTORALE CEI DIN SISTEMUL GUGETAR NU AR AVEA NICI UN SPOR LA SALAR,NIMENI NU AR MAI FACE ACESTE SCOLI INALTE!
    DOAR CEI CARE CHIAR AR AVEA NEVOIE AR FACE ACESTE STUDII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.