12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Primăria Bistrița închiriază oameni pentru a curăța malurile râului Bistrița

Municipalitatea vrea să pună 12 oameni pe zi să curețe malurile râului Bistrița, dar și a altor râuri. A cerut oferte pentru „închiriere personal”.

Malurile râului Bistrița arată deplorabil. În luna martie, voluntarii TSD Bistrița-Năsăud au participat la o acțiune de ecologizare a acestora.

FOTO – Vinerea Verde în Bistrița: Voluntarii TSD au strâns gunoaie de pe malurile râului Bistrița

La doar câteva zile distanță, și primarul municipiului s-a arătat revoltat de modul în care arată malurile. A convocat o ședință cu reprezentanți ai diferitelor instituții și au pus la cale un plan de atac.

Primarul Ioan Turc, revoltat de cum arată malurile râului, la câteva zile după ce tinerii din PSD au ieșit să le curețe

Zilele trecute, pe site-ul Primăriei Bistrița a apărut o cerere de ofertă pentru „închiriere persoane”. Mai exact, municipalitatea caută 12 oameni pe zi, care să curețe malurile râului Bistrița, și a altor râuri.

Perioada de muncă ar fi în intervalul lunilor mai – august.

Prin prezenta, vă rugăm să ne transmiteți oferta dumneavoastră de preț, pentru „Închiriere personal pentru curățenie pe malurile râului Bistrița, malurile pâraielor și șanțurile de gardă ”. Caietul de sarcini este anexat prezentei cereri.

  • Valoarea estimată : 144.630,00 lei fără TVA
  • Termenul de valabilitate a ofertei va fi pana la 31.12.2023.
  • Data limita de depunere a ofertei este de : 18.04.2023,ora 15.00
  • Oferta va cuprinde atât tariful orar (lei fără TVA/ persoana) cat si valoarea totala(80 zile lucrătoare – 8 ore / zi , cu cate 12 oameni /zi , perioada estimată mai- august)” se arată în cererea de ofertă.

Întregul document, aici:

Cerere-oferta-inchiriere-personal-curatenie-malurile-raurilor-2023

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Părerea mea este că niște camere sunt mai eficiente pe viitor! Iar cei depistați că aruncă gunoaie să fie,, răsplătiți,, să nu uite nici copiii copiilor lor! Mai ales in perioada caldă vor fi mult mai multe gunoaie! Poate domnul primar nu știe că suntem în anul 2023 !!! Dacă se vrea se poate și costă mai puțin decât mâna de lucru!!!

  2. Sunt atât de multe persoane care au amenzi ne plătite care au fost amendați pentru deșeurile aruncate în natură !
    Trebuie sa participe toți care au amenzile ne plătite mai vechi de 12 luni ! (Care refuza sa participe trebuie arestat la domiciliu ) 🙂

  3. Pușcăriașii ce fac, stau bine mersi pe banii contribuabililor? Astia au mai mulți bani pe zi pt mancare decat are un copil, rușine celor care ne conduc, niste smecherasi buni de nimic, intelectualii nu au loc de snapani.

  4. doamne feri !!! cum adica sa inchirieze oameni? asa ceva nu s-a mai auzit!!! sa vedem firma castigatoare!!! ceva suna rau de tot!!!! adica primaria nu poate plati pe durata determinata cu contract personal ? pe langa faptul ca tot angajeaza si sunt deja peste 1000 in primarie…chiar trebuie inchiriata forta de munca? este o solutie asta??? nu aveti destui in blocurile alea sociale care nu lucreaza nimic sa ii scoateti 4-6 ore pe zi la munca??????????????? pe bune???? e plin de cersetori si de asistati!!! alo !!! la ce le mai dati la astia bani si case sociale???ia faceti un autobus , doua care sa ii ia in fiecare dimineata de la bloc direct, pe tabel si sa ii aduceti inapoi la ora 14, sa puna mana la munca!!! zau asa…. acuma sa mai platim ca prostii si inchiriere de forta de munca la primarie??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: