11.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Cum arată noua organigramă „suplă” a Primăriei Bistrița. Ce șefi își pierd funcțiile:

Primăria Bistrița a făcut publică noua organigramă a instituției, promisă de ceva vreme de edilul Ioan Turc. Printre modificări se numără trecerea Poliției Locale în subordinea directă a primarului și desființarea funcțiilor de conducere.

Cum arată noua organigramă a Primăriei Bistrița? Ei bine, documentul a fost publicat pe site-ul instituției și vine cu câteva mici schimbări. Poliția Locală trece în aparatul primăriei și în subordinea directă a primarului. Florin Frandeș și Ovidiu Gabrian rămân fără fotoliul de director executiv și respectiv director adjunct.

Direcția de Administrare Piețe se transformă în Serviciul Administrare Piețe și Cimitire și trece în subordinea Direcției de Infrastructură și Servicii Bistrița – noul nume dat Direcției de Servicii Publice. Noul serviciu va prelua și administrarea capelei mortuare și a cimitirului.

Ioan Crețiu rămâne din nou fără funcție de conducere, după ce se desființează funcția șef Serviciu Monumente Istorice. Fără funcție rămâne și Dumitru Cincea, director executiv la Direcția Administrație Publică, Juridic. Acesta este și cercetat în dosarul penal care vizează mai mulți funcționari din Primăria Bistrița. Mai multe despre acest subiect AICI.

Direcția Educație, Turism devine Serviciul Politici Publice, Educație, Tineret, Turism, Sport, iar Adriana Antoneac rămâne fără funcție de conducere. Direcția de Asistență Socială se reorganizează și preia Direcția Municipală de Sănătate.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: