17.3 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

FOTO/VIDEO: Amendă usturătoare de la Protecția Consumatorilor BN, pentru Gara Bistrița Nord

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud au aplicat o amendă usturătoare celor care administrează Gara Bistrița Nord. Ce i-a nemulțumit pe inspectori:

În cadrul unei tematici naționale de control, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Bistrița-Năsăud a desfășurat o acțiune de verificare la Gara Bistrița Nord.

S-a urmărit respectarea prevederilor legale în domeniu. Gara Bistrița Nord, administrată de Compania Națională de Căi Ferate „CFR” S.A. sucursala regională Cluj a încasat o amendă usturătoare.

În urma acțiunii, comisarii CJPC Bistrița-Năsăud au constatat faptul că operatorul economic nu asigură condițiile igienice corespunzătoare în sala de așteptare pentru călători. Acest fapt a dus la sancționarea operatorului cu amendă contravențională de 20.000 lei”, se arată într-un comunicat al Protecției Consumatorilor.

De asemenea, comisarii au oprit temporar utilizarea sălii de așteptare, până la remedierea deficiențelor constatate.

Abaterile descoperite de comisarii de la Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud  au fost următoarele:

  • prezența unor depuneri grosiere de murdărie și excremente de păsări pe paviment
  • existența pereților murdari, cu pete și scurgeri de lichide, cu depuneri de praf și pânze de păianjeni
  • folosirea unei pardoseli deteriorate, cu multe bucăți de gresie desprinse și sparte,
  • utilizarea unor întrerupătoare și prize fără capac.

Comisarii CJPC Bistrita-Năsăud vor continua acțiunile de verificare a respectării drepturilor consumatorilor. Așa cum am demonstrat în diverse cazuri, indiferent de operatorul economic, vor fi luate măsuri urgente de conformare, inclusiv sancțiuni contravenționale complementare”, a transmis Stelian Dolha, comisar șef adjunct la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...