17.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 18, 2024

Prefectul Teofil Cioarbă: „Voi cere primăriilor să verifice cât de sigure sunt acoperișurile imobilelor”

Aproape 30 de acoperișuri au fost afectate de furtuna de ieri. „Voi cere primarilor o verificare a rezistenței acoperișurilor imobilelor și apoi vom impune termene”, a declarat prefectul Teofil Cioarbă.

Prefectul județului a susținut azi o conferință de presă pe tema distrugerilor făcute de furtuna de ieri. Conform raportului, au fost aproape 30 de acoperișuri afectate. În acest context se va impune o verificare a acestora, iar ulterior se va decide ce trebuie făcut.

Au fost 26 de acoperișuri afectate în Bistrița și unul în orașul Beclean.

Voi face o comunicare către UAT-uri, acolo unde există imobile cu mai multe locuințe – că la case e mult – dar unde sunt blocuri – să se verifice acoperișurile.

Voi cere o centralizare a celor afectate și a celor ce reprezintă pericole. Apoi, în urma centralizării lor, vom da termene pentru aplicarea măsurilor ce se impun. Vom cere intrarea în legalitate sau reparații, în funcție de datele obținute” a declarat Teofil Cioarbă.

Detalii despre furtuna de ieri, și imagini, aici:

Furtuna de vară a făcut prăpăd în Bistrița și în județ: copaci căzuți, acoperișuri luate de vânt

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Degeaba domnule Prefect. Aceste acoperisuri facute in graba fara cosoarbe, si alte elemente de siguranta vor disparea pana la ultimul in anii care vin cu si mai grave intemperii. Pariul e pierdut deoarece au trecut 34de ani de cand in Romania se lucreaza la intamplare.

  2. Ce simpatic este tanarul Prefect. Cere fostilor LIPITORI de afise sa verifice podurile. Domnule PREFECT.BARTANII MESERIASI, DULGHERII AU MURIT DEMULT SAU AU LUAT DRUMUL PRIBEGIEI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.