21 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO/VIDEO – Și-a nenorocit BMW-ul într-un copac de pe Republicii

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe Bulevardul Republicii, în apropiere de Parcul Mihai Eminescu. Două autoturisme s-au ciocnit, iar unul dintre ele a fost aruncat într-un copac. Unul dintre șoferi a fost rănit

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe Bulevardul Republicii. Din primele informații rezultă faptul că un autoturism Dacia de culoare roșie a ieșit de pe strada Mihai Eminescu în Bulevardul Republicii fără să se asigure, colizionând puternic un BMW care circula regulamentar.

În urma impactului, BMW-ul lovit a fost aruncat într-un copac de pe mijlocul bulevardului. Șoferul a fost rănit, iar în aceste momente un echipaj SMURD îi acordă îngrijiri medicale la fața locului. În cele din urmă, șoferul a refuzat transportul la spital.

Conducătorul auto care a provocat accidentul spune că nu a văzut mașina că se apropie. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

[arve url=”https://youtu.be/OlEpgpev-84″ /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: