0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

FOTO/VIDEO – Și-a nenorocit BMW-ul într-un copac de pe Republicii

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe Bulevardul Republicii, în apropiere de Parcul Mihai Eminescu. Două autoturisme s-au ciocnit, iar unul dintre ele a fost aruncat într-un copac. Unul dintre șoferi a fost rănit

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe Bulevardul Republicii. Din primele informații rezultă faptul că un autoturism Dacia de culoare roșie a ieșit de pe strada Mihai Eminescu în Bulevardul Republicii fără să se asigure, colizionând puternic un BMW care circula regulamentar.

În urma impactului, BMW-ul lovit a fost aruncat într-un copac de pe mijlocul bulevardului. Șoferul a fost rănit, iar în aceste momente un echipaj SMURD îi acordă îngrijiri medicale la fața locului. În cele din urmă, șoferul a refuzat transportul la spital.

Conducătorul auto care a provocat accidentul spune că nu a văzut mașina că se apropie. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

[arve url=”https://youtu.be/OlEpgpev-84″ /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...