10.4 C
Bistrița
duminică, mai 12, 2024

Vești bune de la Spitalul Clinic Județean de Urgență: 10 noi echipamente de hemofiltrare au sosit la Bistrița

Potrivit managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, pacienții dializați aici vor beneficia, de săptămâna aceasta, de facilitățile oferite de noile echipamente de hemofiltrare sosite la Bistrița.

Vești bune pentru pacienții care fac dializă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița!

Din această săptămână, pacienții dializați în cadrul spitalului clinic județean vor beneficia de facilitățile oferite de cele 10 noi echipamente de hemofiltrare sosite la spital. În curând vom avea și o nouă secție de dializă în cadrul proiectului de extindere finanțat prin PNRR”, a anunțat managerul Gabriel Lazany.

Noua secție de dializă va fi amenajată în corpul de clădire aflat momentan în construcție, ce va fi legat de sediul principal prin pasarele suspendate.

Potrivit lui Gabriel Lazany, odată ce noul corp de clădire va fi dat în folosință, unitatea medicală își va îmbogăți serviciile oferite și, totodată, va avea cel mai modern centru de hemodializă din țară.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.