10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Vești bune de la Spitalul Clinic Județean de Urgență: 10 noi echipamente de hemofiltrare au sosit la Bistrița

Potrivit managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, pacienții dializați aici vor beneficia, de săptămâna aceasta, de facilitățile oferite de noile echipamente de hemofiltrare sosite la Bistrița.

Vești bune pentru pacienții care fac dializă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița!

Din această săptămână, pacienții dializați în cadrul spitalului clinic județean vor beneficia de facilitățile oferite de cele 10 noi echipamente de hemofiltrare sosite la spital. În curând vom avea și o nouă secție de dializă în cadrul proiectului de extindere finanțat prin PNRR”, a anunțat managerul Gabriel Lazany.

Noua secție de dializă va fi amenajată în corpul de clădire aflat momentan în construcție, ce va fi legat de sediul principal prin pasarele suspendate.

Potrivit lui Gabriel Lazany, odată ce noul corp de clădire va fi dat în folosință, unitatea medicală își va îmbogăți serviciile oferite și, totodată, va avea cel mai modern centru de hemodializă din țară.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!