17.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 18, 2024

Veste excelentă! S-a depășit stocul pentru o grupă sanguină la Centrul de Donare

 

Bistrițenii cu grupa A II + nu vor putea dona sânge astăzi și mâine deoarece stocul depășește momentan necesitatea – anunță Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița. Din 1 ianuarie, valoarea tichetelor de care beneficiază donatorii de sânge a crescut de la 67 lei la 280 de lei, lucru care a dus la un număr record de donatori în primele zile ale anului.

După ce valoarea tichetelor de care beneficiază donatorii de sânge a crescut anul acesta de la 67 lei la 280 de lei, s-a ajuns în situația în care stocul depășește momentan nevoia de sânge pentru grupa A II +.

În perioada 8-9.01.2024, donatorii cu grup/RH A II + nu vor putea dona sânge în instituția noastră! Stocul pentru aceste componente sanguine depășește momentan necesitatea! Ne cerem scuze pentru acest inconvenient și vă rugăm să reveniți!”, anunță Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița.

În primele zile ale acestui an, centrul a înregistrat un număr record de donatori.

Record de donatori la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița, după ce valoarea tichetelor a crescut de la 67 la 280 lei

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Normal ca dupa atata Jin rosu si friptane a crescut numarul donatorilor. Odata cu cresterea sumei alocate pentru donator, lata ca daca te duci de 10 ori iti strangi bani pentru inca un porc de taiat. Traiasca Guvernul.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.