4.7 C
Bistrița
marți, mai 14, 2024

Vești bune: Punctul de lucru al Ambulanței de la Mureșenii Bârgăului, finalizat

Primăvara aduce vești bune: lucrările la punctul de lucru al Serviciului de Ambulanță Județean din Mureșenii Bârgăului au fost finalizate!

În data de 1 martie, în prezența primarului comunei Tiha Bârgăului și a managerului general al Serviciul de Ambulanta Județean Bistrita-Nasaud a fost derulată recepția la terminarea lucrărilor privind obiectivul „Înființare Punct de Lucru SAJ-BN în localitatea Mureșenii Bârgăului.

Nu ne mai rămâne decât derularea procedurilor de avizare/autorizare medico-sanitară, după care vom fi mereu aproape de oameni atât pe Valea Bârgăului, cât și în zona Colibița”, au precizat reprezentanții SAJ BN.

Noul punct de lucru va funcționa, cu 4 echipaje medicale de urgență cu asistent, câte un echipaj/tură de 12 ore, în regim permanent.

Acesta va fi dotat cu autosanitare de tip B2.

Mai multe detalii puteți reciti mai jos:

Ambulanța își face punct de lucru la Mureșenii Bârgăului. Un echipaj va „veghea” în permanență Valea Bârgăului

Foto Facebook Serviciul de Ambulanta Județean Bistrita-Nasaud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.