11.9 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

Sala Polivalentă, taberele școlare și Direcția Județeană de Tineret și Sport, transferate Consiliului Județean BN. Radu Moldovan nu o cedează decât pentru sport

Într-o conferință susținută la stadionul Jean Pădureanu, Emil Radu Moldovan a anunțat că Sala Polivalentă a fost transferată Consiliului Județean, ca și taberele școlare și Direcția pentru Tineret și Sport.

La ultima întâlnire, la adunarea generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene cu premierul Marcel Ciolacu și Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, s-a bătut în cuie transferul direcțiilor județene pentru tineret și sport, inclusiv taberele școlare și celelalte proprietăți – din domeniul public al statului, în domeniul public al județelor.

Anunțul a fost făcut de Emil Radu Moldovan, președintele CJ BN, care s-a arătat dispus să cedeze Sala Polivalentă – Primăriei Bistrița, dacă Gabriel Lazany câștigă fotoliul de primar.

Consiliul Județean deține deja o sală de sport. Așa că după 10 iunie, nu am nici o problemă ca prima hotărâre a Consiliului Județean să fie transferul Sălii Polivalente din domeniul public al județului în domeniul public al municipiului Bistrița. Ca primăria s-o poată prelua, s-o reabiliteze și să o transforme pentru ceea ce trebuie să fie o sală în marginea parcului. Ce vor vrea să facă acolo vor stabili Gabriel Lazany, împreună cu echipa sa”, a mai spus Radu Moldovan.

Președintele CJ BN a mai subliniat că „sută la sută nu facem nici hoteluri, nici restaurante, ci facilități pentru sport.

Nu o voi ceda decât cuiva care vrea să facă facilități pentru sport”, a mai spus Emil Radu Moldovan.

Primăria Bistrița n-a reușit nici acum să preia Sala Polivalentă de lângă parc

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...