19.7 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO/VIDEO: Accident în fața Prefecturii! Impact deosebit de puternic!

Un accident de circulație a avut loc în zona zero a Bistriței acum câteva minute. O mașină a ajuns cu roțile în sus în urma impactului!

Două mașini au fost implicate într-un accident de circulație petrecut acum câteva minute în zona Prefecturii. În urma impactului puternic, unul dintre autoturisme s-a răsturnat și a rămas pe plafon, ieșind de pe carosabil.

Din primele informații, nu sunt persoane încarcerate. La fața locului deja a ajuns un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Pasagerii și șoferii care se aflau în cele două mașini au reușit să iasă singuri, înainte de sosirea echipajelor de intervenție. La spital au ajuns două persoane.

«Toate persoanele implicate în accident au fost găsite în afara autovehiculelor. Două persoane au fost preluate de echipajul de prim ajutor SMURD (bărbat de 24 de ani, conștient, multiple leziuni și traumatisme), respectiv de către echipajul SAJ BN», a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

UPDATE: 

«O autoutilitară și un autoturism au fost implicate într-un accident de circulație petrecut pe fondul neacordării de prioritate – într-un sens giratoriu din municipiul Bistrița. Din accident a rezultat, din primele informații, rănirea ușoară a două persoane. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative», a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

 

[arve url=”https://www.facebook.com/florin.andras.3/videos/1931619490243199/” /]

VIDEO: Facebook Florin Andras

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: