16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Descoperire macabră la Fiad! Un bărbat a fost găsit mort, într-un pârâu

În urmă cu puțin timp, localnicii din Fiad au făcut o descoperire macabră, în pârăul ce traversează localitatea. Un bărbat de 50 de ani, din zonă, a fost găsit decedat, în apă.

Descoperirea a fost făcută de câțiva localnici din satul Fiad, comuna Telciu. Aceștia au văzut un bărbat care plutea în pârâul care traversează localitatea. Au scos trupul neînsuflețit din apă și au dat alarma.

Din păcate, echipajul medical la fața locului n-a mai putut să îl salveze pe bărbat, fiind nevoit să declare decesul. Se pare că bărbatul stătuse mai bine de două ore în apă, înainte de a fi găsit. Deocamdată nu se știe cum a ajuns bărbatul de 50 de ani în pârâu. Se pare că acesta este din zonă.

„Echipajul de prim ajutor SMURD a găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, fără semne vitale. Ar fi stat în apă circa două ore înainte să fie găsit de persoanele care l-au scos din pârâu. Tot aceste persoane au solicitat sprijin de specialitate prin numărul unic de urgență 112”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Foto: Arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: