12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Descoperire macabră la Fiad! Un bărbat a fost găsit mort, într-un pârâu

În urmă cu puțin timp, localnicii din Fiad au făcut o descoperire macabră, în pârăul ce traversează localitatea. Un bărbat de 50 de ani, din zonă, a fost găsit decedat, în apă.

Descoperirea a fost făcută de câțiva localnici din satul Fiad, comuna Telciu. Aceștia au văzut un bărbat care plutea în pârâul care traversează localitatea. Au scos trupul neînsuflețit din apă și au dat alarma.

Din păcate, echipajul medical la fața locului n-a mai putut să îl salveze pe bărbat, fiind nevoit să declare decesul. Se pare că bărbatul stătuse mai bine de două ore în apă, înainte de a fi găsit. Deocamdată nu se știe cum a ajuns bărbatul de 50 de ani în pârâu. Se pare că acesta este din zonă.

„Echipajul de prim ajutor SMURD a găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, fără semne vitale. Ar fi stat în apă circa două ore înainte să fie găsit de persoanele care l-au scos din pârâu. Tot aceste persoane au solicitat sprijin de specialitate prin numărul unic de urgență 112”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Foto: Arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?