14.7 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

FOTO/VIDEO – Invitație la înot…!

Continuăm cu bucurie weekendul relax… prelungit, astăzi, chiar de 1 mai … „muncitoresc” – dacă ar fi să dau ceasul înapoi cu vreo 30 de ani. Ei bine, pe atunci, la orele 8:30 eram deja încolonați, purtând în mâini drapele sau portrete ale „iubiților conducători” – Leana și Nicu…

Ea parcă era mai grea decât el – sau câte doi, cu pancarte mai mari inscripționate cu texte de pace și de mobilizare a întregii clase muncitoare… Nici atunci și nici acum, nu am mers niciodată în paradis!

[arve url=”https://youtu.be/eMKJWdln2i4″ /]

Cred că cei mai tineri fac ochii mari auzind acest marș. Îi rog pe părinții mai în vârstă sau pe bunici să le explice ce semnificație reală avea. În fine, continui ideea de la pescuit, vreau să vă surprind distrându-vă, simțindu-vă  b i n e  și să vă ofer în același timp și o sugestie de bună petrecere a timpului liber.

Nu mică mi-a fost surpriza când am văzut că era efectiv lume peste lume la fast-food. Să fie atât de mare puterea obișnuinței, sau atât de tentantă curiozitatea încât, volens-nolens, cădem în brațele ispitei, a „kilo-forțoasei-calorii” ?!

No comment… M-am gândit că meritați mult mai mult și de aceea v-am invitat azi la bazinul acoperit. Afară încă nu-i suficient de cald. Totuși, după îngurgitarea atâtor calorii și pocale de Cola & Bere, cred că cea mai nimerită este o mișcare, mișcarea în apă. De departe, cea mai complexă… V-am pregătit aceste două mici filmulețe realizate la Casa Ema și câteva instantanee sper îmbietoare… Nu uitați: „Mens sana in copore sano!”

[arve url=”https://youtu.be/ZbaPR8JW_UQ” /]

[arve url=”https://youtu.be/c6jg37XqCd4 ” /]

Atât deocamdată și… odihnă plăcută în continuare…!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: