24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

FOTO/VIDEO – Invitație la înot…!

Continuăm cu bucurie weekendul relax… prelungit, astăzi, chiar de 1 mai … „muncitoresc” – dacă ar fi să dau ceasul înapoi cu vreo 30 de ani. Ei bine, pe atunci, la orele 8:30 eram deja încolonați, purtând în mâini drapele sau portrete ale „iubiților conducători” – Leana și Nicu…

Ea parcă era mai grea decât el – sau câte doi, cu pancarte mai mari inscripționate cu texte de pace și de mobilizare a întregii clase muncitoare… Nici atunci și nici acum, nu am mers niciodată în paradis!

[arve url=”https://youtu.be/eMKJWdln2i4″ /]

Cred că cei mai tineri fac ochii mari auzind acest marș. Îi rog pe părinții mai în vârstă sau pe bunici să le explice ce semnificație reală avea. În fine, continui ideea de la pescuit, vreau să vă surprind distrându-vă, simțindu-vă  b i n e  și să vă ofer în același timp și o sugestie de bună petrecere a timpului liber.

Nu mică mi-a fost surpriza când am văzut că era efectiv lume peste lume la fast-food. Să fie atât de mare puterea obișnuinței, sau atât de tentantă curiozitatea încât, volens-nolens, cădem în brațele ispitei, a „kilo-forțoasei-calorii” ?!

No comment… M-am gândit că meritați mult mai mult și de aceea v-am invitat azi la bazinul acoperit. Afară încă nu-i suficient de cald. Totuși, după îngurgitarea atâtor calorii și pocale de Cola & Bere, cred că cea mai nimerită este o mișcare, mișcarea în apă. De departe, cea mai complexă… V-am pregătit aceste două mici filmulețe realizate la Casa Ema și câteva instantanee sper îmbietoare… Nu uitați: „Mens sana in copore sano!”

[arve url=”https://youtu.be/ZbaPR8JW_UQ” /]

[arve url=”https://youtu.be/c6jg37XqCd4 ” /]

Atât deocamdată și… odihnă plăcută în continuare…!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...