0.3 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

FOTO/VIDEO – Invitație la înot…!

Continuăm cu bucurie weekendul relax… prelungit, astăzi, chiar de 1 mai … „muncitoresc” – dacă ar fi să dau ceasul înapoi cu vreo 30 de ani. Ei bine, pe atunci, la orele 8:30 eram deja încolonați, purtând în mâini drapele sau portrete ale „iubiților conducători” – Leana și Nicu…

Ea parcă era mai grea decât el – sau câte doi, cu pancarte mai mari inscripționate cu texte de pace și de mobilizare a întregii clase muncitoare… Nici atunci și nici acum, nu am mers niciodată în paradis!

[arve url=”https://youtu.be/eMKJWdln2i4″ /]

Cred că cei mai tineri fac ochii mari auzind acest marș. Îi rog pe părinții mai în vârstă sau pe bunici să le explice ce semnificație reală avea. În fine, continui ideea de la pescuit, vreau să vă surprind distrându-vă, simțindu-vă  b i n e  și să vă ofer în același timp și o sugestie de bună petrecere a timpului liber.

Nu mică mi-a fost surpriza când am văzut că era efectiv lume peste lume la fast-food. Să fie atât de mare puterea obișnuinței, sau atât de tentantă curiozitatea încât, volens-nolens, cădem în brațele ispitei, a „kilo-forțoasei-calorii” ?!

No comment… M-am gândit că meritați mult mai mult și de aceea v-am invitat azi la bazinul acoperit. Afară încă nu-i suficient de cald. Totuși, după îngurgitarea atâtor calorii și pocale de Cola & Bere, cred că cea mai nimerită este o mișcare, mișcarea în apă. De departe, cea mai complexă… V-am pregătit aceste două mici filmulețe realizate la Casa Ema și câteva instantanee sper îmbietoare… Nu uitați: „Mens sana in copore sano!”

[arve url=”https://youtu.be/ZbaPR8JW_UQ” /]

[arve url=”https://youtu.be/c6jg37XqCd4 ” /]

Atât deocamdată și… odihnă plăcută în continuare…!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...