18 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

VIDEO: Revolta măturătorilor la SUPERCOM! Spun că n-au fost plătiți de 3 luni!

Măturătorii angajați de firma SUPERCOM au intrat în firmă! Aceștia spun că nu au primit bani și bonuri de trei luni, astfel că n-au mai așteptat și au intrat peste șefi.

Au abandonat trotuarele, au luat măturile cu ei și s-au îndreptat spre sediul firmei SUPERCOM. Măturătorii din Bistrița se plâng că nu și-au primit banii și nici bonurile de masă de mai bine de trei luni de zile.

Ajunși în curtea firmei, aceștia au început să-și spună problemele, iar unul dintre ei a rămas în afara spațiului privat pentru a filma și a și transmis live pe Facebook. Un paznic a fost la un pas să îl ia la bătaie pentru acest gest.

https://www.facebook.com/vandana.moldovan.7/videos/191453334816260/

SUPERCOM este firma care se ocupă de salubritate în Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: