18.9 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Parterul Spitalului, în proces de modernizare. AFLĂ unde se mută cabinetele

Spitalul Județean va fi dotat cu un CT și un RMN. Pentru aceasta, aproape întreg parterul clădirii trebuie eliberat, astfel încât lucrările să se facă într-un timp cât mai scurt. Din această cauză, cabinetele care se aflau la parter, vor fi mutate. AFLĂ unde se află amplasat cabinetul care te interesează:

Săptămâna trecută a fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de reamenajare a circuitelor medicale de la parterul spitalului, în vederea amplasării unui CT și a unui RMN. Deoarece, parterul spitalului trebuie eliberat aproape în totalitate, pentru ca lucrările să fie executate în cel mai scurt timp posibil, am început amenajarea unor locații temporare pentru relocarea diferitelor servicii medicale care în prezent își desfășoară activitatea la parter”, anunța săpămâna trecută, managerul Spitalului, Gabriel Lazany.

Astăzi, managerul Spitalului Județean a anunțat că s-a stabilit locația birourilor de internări care-și desfășurau activitatea la parterul clădirii.

Astfel, cei care ajung la Spital, trebuie să țină cont de noile schimbări:

Gabriel Lazany a anunțat că durata lucrărilor este estimată la aproximativ trei luni de zile. Acesta mai spune că o restricție ce va putea apărea în următoarea perioadă e legată de accesul autovehiculelor în unitate.

Rugăm medicii de familie care eliberează Bilete de trimitere spre internare să informeze pacienții de noile locații ale birourilor de internări, iar cazurile de chirurgie care necesită preconsult de specialitate să fie direcționate spre Policlinică”, a mai spus managerul Spitalului Județean Bistrița – Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: