13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO: Povestea lui Bine – Rău a bucurat peste 170 de copii din Bistrița și Strâmba

Cu ocazia Zilei Copilului, Rotary Club Bistrița Nosa a organizat spectacolul de teatru „Povestea lui Bine – Rău”. Evenimentul s-a desfășurat la Sinagoga din Bistrița, acolo unde au evoluat actorii trupei Mini Reactor din Cluj-Napoca.

Peste 170 de copii de la Școlile Gimnaziale din Strâmba, „Ștefan cel Mare” Bistrița și Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița au urmărit emoționați și încântați spectacolul de teatru profesionist, în care actorii și-au jucat rolurile perfect, spre satisfacția celor din sală care au avut parte și de o minunată proiecție de lumini, pe tot parcursul piesei de teatru.

Unul dintre proiectele principale ale Clubului Rotary Bistrița Nosa este „Rotary susține educația”, iar această piesă de teatru a fost organizată tocmai din dorința clubului de a promova cultura printre copiii județului.

Cu această ocazie am reușit să oferim șansa vizionării unei piese de teatru cu actori profesioniști copiilor din Bistrița, dar, în mod special, celor aproximativ 30 de copii care învață la Școala Generală din Strâmba, unde nu au prea des ocazia să se bucure de așa ceva…”, au precizat cei de la Rotary Club Bistrița Nosa.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: